Meteen naar de inhoud

OVER ONS

HET BEDRIJF

CFJ Productions is een video-marketing bedrijf. Wij richten ons op het maken van video’s voor bedrijven en organisaties in de breedste zin van het woord. Dit kunnen bijvoorbeeld zakelijke vlogs zijn, maar ook uitgebreide social media campagnes. Welke video-vorm voor uw bedrijf geschikt is, is afhankelijk van uw doelstellingen.
Wij doen meer dan alleen content creëren. Wij denken met uw doelstellingen mee en kunnen u adviseren over het gebruik van video in uw communicatiestrategie.

Oprichtster

C F J zijn mijn initialen en staan voor ‘Cheryl Fija Jaimy’. Sinds jongs af aan heb ik een fascinatie voor de Media- en Entertainmentbranche en trad ik in diverse lokale theater en muziekvoorstellingen op! Daarnaast hield ik me samen met vriendinnen bezig met het maken van foto’s en filmpjes! Mijn uiteindelijke droom was TV maken.
Tien jaar geleden besloot ik dan ook te gaan studeren aan de HBO-opleiding Media Entertainment Management, die ik succesvol heb afgerond. Hierin heb ik een specialisatie in TV- en Filmmanagement gevolgd.
Na mijn studie heb ik diverse projecten gedraaid in de productie en de redactie en presenteerde ik RTL 4 programma’s zoals ‘Das Goed Geregeld’, ‘De Beste Van Nederland’ en ‘Ik Zou Weleens Willen Weten’.