Meteen naar de inhoud

PRODUCTEN

SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Wist u dat  ‘sociale media’ op zakelijk vlak als een krachtige ‘marketing-tool’ inzetbaar is? Deze nieuwe media bieden bedrijven een enorm platform om met hun huidige en potentiële doelgroep in contact te komen. Het gebruik van deze kanalen biedt veel kansen en is een relatief goedkope manier om uw naamsbekendheid, omzet en online zichtbaarheid te vergroten.

Weet u niet hoe u uw ‘sociale media’ met impact kunt inzetten of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Dan kunnen wij u helpen.  

Wilt u uw meer informatie? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

onze werkwijze

Intake gesprek

We beginnen met een kennismaking middels een persoonlijk gesprek. Tijdens deze meeting leren wij uw bedrijf beter kennen. Op basis van jullie informatie passen wij onze kennis toe en beginnen wij met het ontwikkelen van een zogenoemde ‘content-strategie’. ‘Content’ zijn beelden die u kunt inzetten voor uw sociale media. Deze strategie wordt 100% procent op maat gemaakt.

Content productie

Afhankelijk van de strategie, komt er een professionele fotograaf, vlogger of instagram-reporter bij u langs om beelden te maken. Na afloop worden de beste beelden geselecteerd en ge-edit tot een flitsend geheel.

social media beheer

De beelden, de strategie en advies zijn opgeleverd. Wat nu? In nauwe samenwerking, kunnen wij uw sociale media kanalen beheren. U kunt dan een pakket-abonnement afnemen, waarin we naast het beheren van uw kanalen ook elke maand langskomen om uw content creëren.

Wilt u meer informatie?