Meteen naar de inhoud

PRODUCTEN

ZAKELIJKE VLOGS

ZAKELIJKE VLOGS

Wat is een zakelijke vlog?
Zakelijk vloggen is een nieuwe manier om uw bedrijf, product of dienst te presenteren. De vlogger maakt beelden met een selfie stick en neemt uw doelgroep op een informele manier mee in zijn beleving. De kijker gaat samen met de vlogger op ontdekkingsreis in uw bedrijf, leert uw producten kennen en laat de doelgroep de sfeer van uw business event meebeleven. Deze vorm van video is ruw gemonteerd en o.a. om die reden authentiek. .
Waarom een zakelijke vlog?
Een zakelijke vlog geeft uw bedrijf een gezicht, schept een band met de doelgroepen en is tegelijkertijd informatief. Dit creëert vertrouwen en betrokkenheid.
 Voorbeelden van zakelijke vlogs zijn: Uitleg-vlogs, event-vlogs en wervings-vlogs:
 
  • In een uitleg-vlog wordt een proces, product of dienst uitgelegd, waarbij u zich presenteert als ondernemer met kennis van zaken.

  • In een event-vlog neemt de vlogger de kijker mee naar het evenement. De kijker beleeft met de vlogger mee, wat er allemaal op het festiviteit gebeurd. Deze vlog-vorm kunt u onder andere gebruiken om potentieel bezoekers te enthousiasmeren om het evenement ook te bezoeken.

  • In een wervings-vlog kunt u nieuw personeel aantrekken. Op deze manier maakt de doelgroep op een laagdrempelige manier kennis met uw bedrijf, de werkzaamheden en het personeel.
 

Dit zijn enkele voorbeelden van vlog-vormen die u kunt inzetten voor uw doelstellingen. Wij geven hierbij advies via welke platformen, hoe vaak en wanneer u deze video het beste kunt delen. 

Verschillende vloggers in ons bestand
Heeft u geen tijd om te vloggen of zijn uw medewerkers camera schuw? Dan kunt u het vloggen ook uitbesteden. Wij hebben diverse vloggers van verschillende leeftijdsklasses in ons bestand staan. Wij kijken welke vlogger het beste bij uw bedrijf en doelgroep past

 

Wilt u meer informatie?