Meteen naar de inhoud

PRODUCTEN

zakelijke vlogs

Wat is een zakelijke vlog?
Zakelijk vloggen is een nieuwe manier om uw bedrijf, product of dienst te presenteren. De vlogger maakt beelden met een selfie stick en neemt uw doelgroep op een informele manier mee in zijn beleving. De kijker gaat samen met de vlogger op ontdekkingsreis in uw bedrijf, leert uw producten kennen en laat de doelgroep de sfeer van uw business event meebeleven. Deze vorm van video is ruw gemonteerd en o.a. om die reden authentiek.
Waarom een zakelijke vlog?
Een zakelijke vlog geeft uw bedrijf een gezicht, schept een band met de doelgroepen en is tegelijkertijd informatief. Dit creëert vertrouwen en betrokkenheid.
Voor meer informatie over vlogs klik hier

zakelijke video's

Wat is een zakelijke video?
Bij deze video-vorm wordt de film op traditionele wijze gemaakt. Zo zal er een professionele cameraman en een bijbehorende crew op locatie langskomen. Zij zullen geheel zelfstandig te werk gaan. Na afloop worden de mooiste beelden geselecteerd en strak gemonteerd tot een hoog kwalitatief geheel.

Zakelijke video’s kunnen op diverse manieren vormgegeven worden. Zo zijn er company, product en ‘after-movie’ video’s. Afhankelijk van wat uw marketing- en communicatie doelstellingen zijn, brengen wij uw bedrijf, product of evenement in beeld. Van te voren bespreken wij met u waar we de focus in de bedrijfs of product-video leggen en nemen we het programma van het evenement door.

onze werkwijze

1. Intake gesprek

We beginnen met een kennismaking middels een persoonlijk gesprek. Tijdens deze meeting bespreken we uw doelstellingen en verwachtingen. Vervolgens bespreken we uw ideeën en brainstormen we hierop verder. Op basis van uw input maken we het video-concept en strategie 100% op maat.

2. STRATEGIE & VIDEOCONCEPT

Na de uitwerking van het videoconcept & de strategie, zullen we deze nog gezamenlijk bespreken. Hier kunnen jullie eventuele feedback punten aangeven, die overigens meteen verwerkt worden. Bij akkoord, gaan we beginnen met de eerste voorbereidingen voor het opzetten van een video productie.

3. VOORBEREIDINGEN

Op basis van het video-concept treffen we de voorbereidingen. Zo maken we shotlisten, schrijven we in nauwe samenwerking met u de scripts, regelen we o.a. de filmlocaties, maken wij het draaiboek en meer. Hoe groot deze voorbereidingen zijn, is afhankelijk van het video-concept.

4. VLOGGEN / FILMEN

Vervolgens is het moment aangebroken om het benodigde beeldmateriaal op te nemen op de gewenste locaties. We nemen ruim de tijd voor een goede voorbereiding en opbouwen van de apparatuur en het professioneel begeleiden van de personen die in beeld zullen komen.

5. EDITING & oplevering

Na de opnames gaat onze professional met de ruwe beelden aan de slag. De mooiste beelden worden geselecteerd en gemonteerd tot een flitsend geheel! Ten slotte verwerken wij uw feedback, zodat de video bij uw wensen aansluit.

6. EVALUATIE

Enige tijd na de oplevering van de video bekijken wij met u in hoeverre u dichterbij de realisatie van uw doelstellingen bent gekomen en wat we daar samen van kunnen leren.

Wilt u meer informatie?